PLANOWANY JADŁOSPIS
dni |
posiłek |
Alergeny |
17.03.2025 poniedziałek |
OBIAD: Krupnik na wieprzowinie, chleb baltonowski i razowy, jabłko |
- gluten - soja - sezam - seler |
18.03.2025 wtorek |
OBIAD: Udko z kurczaka w sosie, ziemniaki gotowane, surówka z marchwi |
- gluten - soja - sezam - laktoza |
19.03.2025 środa |
OBIAD: Krem z zielonych warzyw na kurczaku, bułka |
- gluten - soja - sezam - seler - laktoza |
20.03.2025 czwartek |
OBIAD: Sos boloński z mięsem i warzywami, makaron,, mandarynka |
- gluten - soja - sezam - laktoza |
21.03.2025 piątek
|
OBIAD: Ryba smażona, ziemniaki puree, surówka z kapusty kiszonej, sok |
- gluten - soja - sezam - jaja - ryba |
Szefowa kuchnia: Intendent: Dyrektor:
Helena Samek Anna Nitschke Bernadeta Gindera
Zastrzega się zmiany w jadłospisie
Woda mineralna podawana codziennie według potrzeb DZIECI